“Wacht je op het winnen van de loterij of pak je het stuur vast en ga je gas geven?”

Iets wat je graag zou willen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je kunt wachten en misschien een keer geluk hebben over 20 jaar of je pakt nu direct je eigen verantwoording en je gaat je dromen achterna waarna je na 5 jaar dankbaar bent dat je deze beslissing ooit hebt genomen. Trap jij het gas in of sta je op de rem? De keuze is aan jou.

“Ik wil verandering, maar het kost te veel moeite en het is risicovol. Als ik op mijn sterfbed lig, dan heb ik mijn hele leven iets gedaan wat ik niet wilde”

Als je verandering wilt, dan zul je daar alles voor over moeten hebben. Je dient je opofferingen te maken om uiteindelijk jouw droomleven te leven. Helaas geven de meesten al op bij de eerste tegenslag en vallen ze weer terug in hun oude gedrag, want dat is lekker makkelijk.

Heel hun leven is een grote gevangenis en het wordt maar geaccepteerd dat het zo is. Lekker blijven klagen over wat er allemaal niet goed is, zonder daar ooit iets aan te veranderen.

Blijf vechten voor je dromen. Geef nooit op. Op deze aarde heb je maar 1 leven. Maak er iets moois van.


“In een game wil je sterke avatars hebben, zie het leven dan ook als een spel”

Waarom in je eigen leven niet beter en sterker worden als je dat in een game wel wilt? Neem geen genoegen met middelmatigheid. Je bent al lang game over als je geen dromen meer op de planning hebt staan.