Home » Mooie teksten » Quotes » Grappige quotes
Grappige quotes

Grappige quotes

“Met vrijheid als kernwaarde en een baan van 9 tot 5, lijkt op pizza eten tijdens het hardlopen”

Je kunt je 9 tot 5 baan gebruiken om je eigen bedrijf te financieren. Inflatie neemt toe en de salarissen zijn gewoon te laag om leuk te kunnen leven. Accepteer deze situatie niet zoals het is. Als vrijheid voor jouw belangrijk is, dan dien je al helemaal weg te komen van je 9 tot 5 baan, want dit is een moderne gevangenis waar je verplicht bent om naartoe te gaan. En als je zegt dat je het hartstikke leuk vindt, dan is dat onzin, want als je morgen een gratis vakantie of 1 miljoen euro aangeboden zou krijgen dan zou je dat ook willen. Bouw je eigen dromen. En ja daar moet je gewoon hard voor werken.


grappige-quotes-stemmetje

“Wat grappig al die stemmetjes in mijn hoofd, dit ben ik niet. Ik ben niet mijn gedachtes.”

Dagelijks hebben we wel stemmetjes in ons hoofd die roepen dat je iets wel of niet moet doen en wat wel en niet goed voor je is en wat er gaat gebeuren of wat er al gebeurd is. Zie deze stemmetjes los van wie jij bent. Laat ze voorbij waaien en handel vanuit je hart.


grappige-quotes-lachen

“Ik moet lachen om mijn eigen gedachtes, ik neem mezelf niet zo serieus”

Als ik niet bewust ben van mijn dagelijkse gedachtes kan het zo zijn dat ik ga geloven in wat ik denk. Een gedachte is niets meer dan een invulling van hoe ik ergens tegen aan kijk en deze hoeft niet waar te zijn.

Ik schrijf dagelijks om mezelf meer bewust te worden van mijn gedachtes, als ik dit niet zou doen, dan kunnen vervelende gedachtes in mijn gevoel gaan zitten i.p.v. in mijn hoofd zonder dat ik weet wat er aan de hand is.

Door het schrijven ga ik buiten mijn gedachtes staan en kijk ik alleen naar de feiten.