Bij Tijdloos bewustzijn bieden we verschillende trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan. Een cursus persoonlijke ontwikkeling kan jou helpen om je dromen achterna te gaan. Sta even stil en vraag jezelf af: wat wil ik eigenlijk echt?

Top 4 trainingen persoonlijke ontwikkeling

1. Cursus Grip op je Gedachten

trainingen persoonlijke ontwikkeling gedachten

Heb je vaak last van negatieve gedachtes? Dan is deze cursus Grip op je Gedachten zeker iets voor jou! Ontdek een manier van omgaan met alles wat in je hoofd zit op een andere manier dan vaak verkondigd wordt.

✓ Stappenplan voor meer rust in je hoofd
✓ Negatieve gedachten gaan naar de achtergrond
✓ Praktisch, concreet en makkelijk uitvoerbaar in je dagelijks leven


2. Blijvend Zelfvertrouwen – Online Training

trainingen persoonlijke ontwikkeling Zelfvertrouwen

Wil jij meer zelfvertrouwen en sterker in je schoenen staan? Dan is deze online cursus zelfvertrouwen zeker iets voor jou! In een stappenplan ga je leren hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen.

✓ Blijvend Zelfvertrouwen 
✓ Jezelf voor 100% accepteren
✓ Duidelijk je grenzen aangeven
✓ Stoppen met zelfkritiek

Meer dan 15.000 cursisten hebben de trainingen gevolgd van Newstart!


3. Hypnose & NLP Opleiding – Edwin Selij

Hypnose & NLP Opleiding Edwin Selij

De opleiding waarin je hypnose en NLP leert op jezelf en op anderen toe te passen.

Bekijk ook: NLP opleiding volgen? De beste cursussen op een rijtje!

Na de online opleiding bevat jij de volgende vaardigheden:

✓ Je kan mensen hypnotiseren
✓ Je gaat zelf in hypnose
✓ Je kan contact maken met jou onbewuste en dat van een ander
✓ Je hebt meer zelfvertrouwen
✓ Meer zekerheid
✓ Je beheerst minimaal 10 hypnose technieken!
✓ Je kan problemen oplossen die al jaren vast kunnen zitten
✓ En je groeit als mens…


4. Cursus Rust in lichaam en brein

trainingen persoonlijke ontwikkeling rust

Lichamelijke spanningsklachten kunnen steeds erger worden als je hier te lang mee wacht. Het is een cirkel waar je moeilijk zelf uit komt.

Jouw focus gaat automatisch naar deze klachten toe als je er al langer last van hebt.

Spanningsklachten zoals hoofdpijn, hartkloppingen, gejaagd of onrustig gevoel o.a. lijken te verergeren naarmate de tijd vordert. Het kan zo zijn dat je al van alles hebt ingezet om deze klachten te verminderen, maar dat het nog steeds aanwezig is.

De best verkochte en populairste cursus binnen Bureau Breinfijn!

✓ Bewezen effectief
✓ Lange termijn resultaat
✓ Pak de regie terug
✓ Stap voor stap methode


Cursussen & Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Cursussen-persoonlijke-ontwikkeling

Groei en ontwikkeling horen bij het leven. Zowel fysiek als mentaal groeien we als kind toe naar een volwassen mens. Hier blijft het niet bij, want groeien is een proces dat heel het leven doorgaat.

Alle ervaringen die we opdoen en momenten die we beleven, dragen bij aan dit proces. Of je nu een stap vooruit doet of een stapje terug; je bent altijd in beweging. Groei betekent vooruitgang en soms moet je daarvoor pas op de plaats maken.

Persoonlijke groei is echter niet vanzelfsprekend, je moet er wel wat voor doen. Een bloem groeit immers ook niet zonder het krijgen van voldoende water en licht.

Persoonlijke groei en ontwikkeling voor iedereen!

Persoonlijke groei wordt ook wel zelfontwikkeling of zelfontplooiing genoemd. Dit staat voor de vooruitgang van jou als persoon. Er is niets zweverigs aan persoonlijke groei.

Dit zorgt ervoor dat je jezelf op verschillende vlakken gaat ontwikkelen. Hierdoor ga je de doelen behalen die je graag wilt.

Iedereen is anders en stelt andere doelen om uiteindelijk de persoon te zijn die hij wil zijn. Persoonlijke groei en ontwikkeling kent niet één definitie. Iedereen heeft andere verlangens en ambities en zal dus het groeiproces anders invullen.

Ook jij kan jezelf ontplooien tot de persoon die je het liefst wilt zijn!

Waarom een cursus persoonlijke ontwikkeling volgen?

Zoals gezegd gaat persoonlijke ontwikkeling niet vanzelf. Jezelf ontwikkelen en veranderen kan behoorlijk ingewikkeld en spannend zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen en kan je samen met anderen het pad bewandelen naar vooruitgang.

Een cursus persoonlijke ontwikkeling kan dan ook de steun zijn die je nodig hebt om stappen zetten naar een nog betere versie van jezelf. Tijdens cursussen persoonlijke ontwikkeling neem je jezelf onder de loep.

Waar loop je tegenaan? Hoe komt het? En wat heb je nodig om daar verandering in te brengen? Door hier met anderen over in gesprek te gaan, kunnen er nieuwe inzichten naar voren komen die je vervolgens weer op weg kunnen helpen.

Persoonlijk groeien doe je zelf, maar niet alleen.

Mijn ervaring met persoonlijk leiderschap

persoonlijk-leiderschap-training

Sinds dat ik met persoonlijke ontwikkeling aan de slag ben gegaan is mijn kijk op de wereld echt compleet veranderd. Ik ben anders tegen zaken gaan aankijken en ik heb een beter oplossend denkvermogen gekregen.

Vroeger wilde ik altijd zelfverzekerder overkomen, maar ik zocht vaak naar trucjes om dat voor elkaar te krijgen. Zelf voelde ik me van binnen niet echt zelfverzekerd.

Doordat ik een opleiding persoonlijke ontwikkeling en groei heb gevolgd heb ik mezelf leren accepteren zoals ik ben. Ik heb meer zelfliefde gekregen en sta nu in mijn innerlijke kracht. Ik weet wie ik ben, wat ik te bieden heb en wat ik wil.

Verschillende trainingen persoonlijke ontwikkeling

Cursussen persoonlijke ontwikkeling zijn er in allerlei vormen en maten. Iedereen heeft immers andere vlakken waarop hij zichzelf wil ontplooien. Het is belangrijk om de training te kiezen die bij jou past en aansluit op jouw doelen.

Is het je snel te veel? Dan is een training gericht op stressreductie misschien wel iets voor jou. Ben je erg verlegen en wil je meer op de voorgrond treden? Een cursus gericht op zelfvertrouwen kan dan zeker een uitkomst bieden.